Ledige lokaler

På jakt etter nye kontorlokaler eller butikklokaler?

Agenda Eiendom har seks bygg sentralt plassert i Trondheim. Alle våre lokaler ligger i tilknytning til sentrale veier i Trondheim (Omkjøringsveien og Haakon VII gt.). Fortell oss hva du er på jakt etter, så kan vi skreddersy lokaler som passer din virksomhet.

Kontakt oss på mobil +47 99 56 56 10 eller epost: agenda-eiendom@trondheim.online.no 

Ledig butikklokale

Beste beliggenhet og flott profilering

Butikk-lokale ledig fra 15.11.2017.

Les mer
Ledig butikklokale

Ledig butikklokaler fra medio 2018

Nytt butikk-/ service-lokaler i ny næringsdel i Strinda Hageby.  Forventet ferdigstillelse medio 2018.  1000 m² totalt.

Les mer
Ledig kontor

Ledige fleksibele og effektive kontorer

Ledige kontorlokaler med god teknisk standard i et godt leietakermiljø.  Vi har ledig areal som egner seg fra 1 til 5 arbeidsplasser.  Disse lokalene ligger i Ingvald Ystgaardsv. 3A – TEKONLOGIBYGGET rett ved Omkjøringsvegen (E6).

Les mer
Ledig kontor

Effektive og fleksible kontorlokaler ledig ved Omkjøringsvegen (E6)

Lyse, effektive og fleksible kontorlokaler med god standard.  God parkerings­dekning samt buss-holdeplass rett ved innkjøringen til eiendommen.  Kantine, felles møterom, egen rengjører og et driftsapparat som er tett på, inngår i vårt tilbud til leie­takerne.  Mulighet for lading av el-bil og leie av parkering i P-kjeller samt mulighet for leie av mindre lager- / arkivrom.

De ledige kontorlokalene ligger i plan 3 ut mot Omkjøringsvegen (E6).

Les mer
Inngangsparti
Ledig kontor

Kontor ledig

Ledige kontorlokaler for en person og oppover.  Fleksible og effektive kontorlokaler.  God parkerings­dekning samt buss-holdeplass og taxi-holdeplass rett ved innkjøringen til eiendommen.  Kantine, felles møterom, egne rengjørere og et driftsapparat som er tett på, inngår i vårt tilbud til leie­takerne.  Mulighet for lading av el-bil og leie av garasjeplass for bil.

Les mer